Oefentherapie Cesar

Oefentherapie Cesar is een houdings- en bewegingstherapie waarbij vanuit de hulpvraag van uw kind wordt gewerkt. Als oefentherapeut Cesar leer ik uw kind bewust te worden van de houding tijdens dagelijkse activiteiten. Door middel van oefeningen wordt een juiste houding aangeleerd zodat klachten worden verholpen of voorkomen.

Wanneer kan Oefentherapie Cesar helpen?

Als u een van onderstaande problemen herkent bij uw kind dan kan Oefentherapie Cesar helpen het probleem op te lossen.

  • Een verkeerde houding tijdens zitten of lopen

  • Te veel of te weinig bewegen

  • Pijnklachten na een tijd lezen, computeren of sporten

  • Terugkerende hoofdpijn

  • Overstrekken van ledematen of rug (hypermobiliteit)

  • Scheefstand van de wervelkolom

Mocht uw kind last hebben van beweging- of houding gerelateerde problemen die hierboven niet vermeld zijn, neem dan ook gerust contact op om te bepalen of Oefentherapie Cesar van nut kan zijn bij het verhelpen van deze problemen.

Behandeling

Als oefentherapeut Cesar leer ik uw kind bewust te worden van de houding tijdens dagelijkse activiteiten. Door middel van oefeningen wordt een juiste houding aangeleerd. Daarbij wordt gewerkt vanuit de belevingswereld van uw kind.
Ik werk samen met andere disciplines als dit het doel kan ondersteunen. Binnen het Gezondheidsplein Mierlo zijn hiertoe verschillende mogelijkheden.
Uw kind kan direct of op verwijzing door een arts bij Statera terecht voor Slaappoefentherapie. Vergoeding voor kinderen jonger dan 18 jaar is mogelijk vanuit de zorgverzekering.

Neem gerust contact op door hieronder een afspraak te maken of via de telefoon als u vragen heeft of als u de mogelijkheden voor uw kind wil bespreken.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak

Tijdens deze afspraak kunt u de problemen die uw kind ondervindt toelichten en kunnen wij een voorstel voor behandeling doen
MAAK AFSPRAAK

Adres

Praktijk Statera in beweging

Telefoon

06-51954697

Email

info@statera-in-beweging.nl

Openingstijden

Maa-Vrij tussen 9 en 5 telefonisch bereikbaar