Gisteren was het een frisse maar stralende dag. Het Gezondheidsplein Mierlo opende voor inwoners van Mierlo en omgeving haar deuren om kennis te maken met de disciplines die aanwezig zijn. In het Eindhovens Dagblad is er een mooi stukje aan gewijd, zowel online https://www.ed.nl/geldrop-mierlo/open-dag-gezondheidsplein-in-mierlo~ad031ce0/als in de papieren versie.

Tijdens de open dag zijn er verschillende presentatie gegeven. Statera in beweging heeft samen met oefentherapie de boer en osteopathie Maartje Baur een presentatie gegeven over hypersensitiviteit en slaapproblemen. Nadien werden er veel vragen gesteld door de geïnteresseerden. Voor de kinderen was er een speurtocht door het hele gebouw, ze konden geschminkt worden en er stond een springkussen. Bij het weggaan werden de bezoekers nog ‘in het zonnetje gezet’ door alle disciplines van het gezondheidsplein.

Willen jullie ook persoonlijk kennismaken en de mogelijkheden voor je kind ontdekken bij Kinderoefentherapie Statera in beweging?

Neem dan contact op via https://www.statera-in-beweging.nl/#Contact

Graag tot ziens in het Gezondheidsplein Mierlo!